ΑΡΧΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΛΙΚΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Copyright © 2011-2017  neazoistrom.gr Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι Χρήσης

web site development by WEBMIND

Προϊόντα> Υποστρώματα

Υποστρώματα

Συνδυάστε το στρώμα σας με κρεβάτι ή υπόστρωμα και δημιουργείστε τις κατάλληλες συνθήκες ύπνου στα σχέδια και χρώματα που σας αρέσουν!
 

Υπόστρωμα Pocket: Αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή υποστρώματος. Εντοιχισμένα ανεξάρτητα ελατήρια, βελτιστοποιούν την απόδοση του στρώματος και συνεισφέρουν στην ανατομικότητα του κρεβατοστρώματος συνολικά. Συνδυάζονται ιδανικά με τύπους στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια.


Υπόστρωμα Bonnel: Αποτελεί την κλασσική και αναγνωρισμένη λύση υποστρώματος. Εντοχοισμένα bonnel ελατήρια, προσδίσουν σταθερότητα, απορροφούν τους κραδασμούς και εγγυόνται μακροχρόνια διάρκεια. Συνδυάζονται ιδανικά με τύπους στρωμάτων με ελατήρια bonnel.


Υπόστρωμα Foam: Σύγχρονη μορφή υποστρώματος με υλικό foam 10cm στο εσωτερικό του. Υποστηρίζει άριστα το στρώμα, συνεισφέρει στην ανατομικότητα και κατανέμει απόλυτα το φορτίο που δέχεται. Συνδυάζεται με όλους τους τύπους στρωμάτων.
 

 

 

Υπόστρωμα με αποθηκευτικό χώρο :

Κρεβάτι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο εξαιρετικά ανθεκτικό, με μεγάλο βάθος αποθήκευσης και στήριξη του ανατομικού πλαισίου σε βαρέως τύπου μηχανισμό ανάκλισης. Μία ντουλάπα κάτω από το στρώμα σας!
Ντύνεται με ύφασμα ή τεχνόδερμα της επιλογής σας.

 

Υπόστρωμα με ανατομικό πλαίσιο:  

Κρεβάτι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο εξαιρετικά ανθεκτικό με αποσπώμενο ανατομικό πλαίσιο για απορρόφηση των κραδασμών.
Ντύνεται με ύφασμα ή τεχνόδερμα της επιλογής σας. 

*Όλα τα υποστρώματα - κρεβατοστρώματα μπορούν να συνδυαστούν με το κεφαλάρι της επιλογής σας.
 

Τιμοκατάλογος υποστρωμάτων

Κεφαλάρια

Γιατί να επιλέξω
ΝΕΑ ΖΩΗ STROM;

Γιατί δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μας και την συνδυάζουμε με τιμές βιοτεχνίας.

Γιατί ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστό στρώμα! Η χειροποίητη κατασκευή των στρωμάτων μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε το στρώμα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Το στρώμα γίνεται προσωπικό.

Γιατί είμαστε η μόνη βιοτεχνία στρωμάτων στην Ελλάδα που εφαρμόζει τη μέθοδο «βγαίνει και πλένεται» στα υφάσματα των στρωμάτων από το 1976.

Γιατί επιτρέπουμε στον πελάτη να γνωρίσει το στρώμα του πριν ξαπλώσει. Παρακολουθεί την κατασκευή του και ξέρει από πριν ότι αυτό που πλήρωσε, αυτό θα παραλάβει.

Γιατί το δικό μας όνειρο είναι να ομορφαίνουμε τα δικά σας...

 

 

hand made mattress..