ΑΡΧΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΛΙΚΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Copyright © 2011-2017  neazoistrom.gr Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι Χρήσης

web site development by WEBMIND

Προϊόντα> Ανατομικά πλαίσια

Ανατομικά πλαίσια

Τα ανατομικά τελάρα δημιουργούν μαζί με το στρώμα και το ανατομικό μαξιλάρι ένα ολοκληρωμένο σύστημα καλού ύπνου. Υποβοηθούν στη σωστή στήριξη του σώματος και συμβάλλουν στη μέγιστη απόδοση του στρώματος. Κατασκευασμένα από κόντρα πλακέ και στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο. Δεν τρίζουν, δεν σπάνε, δε μετατοπίζονται, δεν σκεβρώνουν και δεν μουχλιάζουν όπως οι απλές σανίδες. Τα ανατομικά πλαίσια διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση και υποστηρίζονται από κάθε είδους κρεβάτι.

 


 

Τα ανατομικά πλαίσια κατασκευάζονται σε δυο τύπους:

Τελάρο απλό : Οι αποστάσεις μεταξύ των σανίδων είναι 7 - 7,5cm και υποστηρίζει ελαφρύ φορτίο (Συνίσταται για στρώματα με ελατήρια bonnel)
Τελάρο ενισχυμένο : Οι αποστάσεις μεταξύ των σανίδων είναι 4 - 4,5cm και υποστηρίζει όλα τα βάρη (Συνίσταται για όλους τους υπόλοιπους τύπους στρωμάτων)
*Για στρώματα που υπερβαίνουν τα 3τ.μ. (π.χ.160Χ200 η μεγαλύτερα) προτείνουμε επιπλέον στήριξη με την προσθήκη κεντρικού ποδιού στο μέσο του ανατομικού πλαισίου.

Διατίθενται και με πόδια για χρήση σαν κανονικό κρεβάτι. Εύχρηστο, οικονομικό και εξασφαλίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα του ανατομικού πλαισίου.
*Προστίθενται αναμονές στις γωνίες και 4 μεταλλικά πόδια αποσπώμενα.

 


 

  Μονό έως 90cm Ημίδιπλο έως 120cm Διπλό έως 160cm
Απλό 65 € 95 € 95 €
Ενισχυμένο 80 € 110 € 120 €
Επιπλέον κεντρικό πόδι : 20 €
Αναμονές και 4 μεταλλικά πόδια : 40 €

 

Τάβλες κρεβατιών

Εναλλακτική οικονομική λύση υποστήριξης στρώματος, με στιβαρότητα και ασφάλεια. Σετ τάβλες κρεβατιών από ξύλο ελάτης, πάχους 19-22mm. Διατίθενται και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.Τιμή ανά σετ:

0,92cm 1,12cm 1,42cm 1,52cm 1,62cm
19 € 24 € 32 € 35 € 35 €

Γιατί να επιλέξω
ΝΕΑ ΖΩΗ STROM;

Γιατί δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μας και την συνδυάζουμε με τιμές βιοτεχνίας.

Γιατί ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστό στρώμα! Η χειροποίητη κατασκευή των στρωμάτων μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε το στρώμα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Το στρώμα γίνεται προσωπικό.

Γιατί είμαστε η μόνη βιοτεχνία στρωμάτων στην Ελλάδα που εφαρμόζει τη μέθοδο «βγαίνει και πλένεται» στα υφάσματα των στρωμάτων από το 1976.

Γιατί επιτρέπουμε στον πελάτη να γνωρίσει το στρώμα του πριν ξαπλώσει. Παρακολουθεί την κατασκευή του και ξέρει από πριν ότι αυτό που πλήρωσε, αυτό θα παραλάβει.

Γιατί το δικό μας όνειρο είναι να ομορφαίνουμε τα δικά σας...

 

 

hand made mattress..