ΑΡΧΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΥΛΙΚΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Copyright © 2011  neazoistrom.gr Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι Χρήσης

web site development by WEBMIND

Στη Νέα Ζωή strom πιστεύουμε πως ο δείκτης ποιότητας του στρώματος είναι ο εσωτερικός του κόσμος, γιαυτό επιλέγουμε πάντα τα πιο οικολογικά, πιστοποιημένα και σύγχρονα υλικά για να πετύχουμε τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και υγιεινής στο στρώμα σας.

Κοκκοφοίνικας

Φυσικό προϊόν προερχόμενο από την ίνα του φλοιού της τροπικής καρύδας. Μεγάλης αντοχής θερμομονωτικό υλικό, αποβάλλει την υγρασία, επιτρέπει στο στρώμα να αερίζεται και εξασφαλίζει την ορθοπεδική συμπεριφορά του.

 

Βαμβάκι

Απαραίτητο φυσικό υλικό για κατασκευή στρωμάτων σε Μεσογειακά κλίματα (Ελλάδα). Λειτουργεί ως ρυθμιστής της θερμοκρασίας του σώματος και συμβάλλει στην υγιεινή του στρώματος.

Latex


Φυσικό καουτσούκ προερχόμενο από το τροπικό καουτσουκόδεντρο (Εβέα). Διαθέτει υψηλή ελαστικότητα, είναι υποαλλεργικό με φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες του (πόροι) εξαερώνει το εσωτερικό του στρώματος.
 

Visco

Πρωτοποριακό υλικό υψηλών προδιαγραφών (προϊόν της NASA) με πρώτη υλη το νερό. “Λειτουργεί” με την θερμόκρασία του σώματος και επιτρέπει στη σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις να ξεκουράζονται στην φυσική τους θέση χωρίς πιέσεις. Η δροσερή του υφή προσθέτει απαλή και ανάλαφρη αίσθηση στο στρώμα.

Αφρώδη

Συνθετικά υλικά με μεγάλη ποικιλία σε πυκνότητες, σκληρότητα και πάχη. Επιλέγονται με γνώμονα τις ανάγκες της εκάστοτε εφαρμογής στο στρώμα και προσφέρουν ανθεκτικότητα, σταθερότητα και ομοιομορφία.

Υφάσματα πλεκτά αντιβακτηριακά

Για άψογη εμφάνιση, απαλή αίσθηση και ολοκληρωμένη προστασία του στρώματος. Ύφασματα διπλής πλέξης, με υποαλλεργική επεξεργασία και βαμβάκι στο εσωτερικό τους.

Υφάσματα Ζακάρ Καπιτονέ

Ύφασματα ανθεκτικά και διαχρονικά με επεξεργασία αφράτου καπιτονέ, εσωτερικό φοδράρισμα και φερμουάρ για να αφαιρεθούν και να πλυθούν.

 

 

Βαμβακερή εσωτερική φόδρα

Εσωτερική προστασία του στρώματος από υγρασία. Διευκολύνει το ύφασμα να αφαιρεθεί για να πλυθεί και διαθέτει φερμουάρ για πρόσβαση σε όλο το εσωτερικό του στρώματος

 

Ενισχυτικό μέσης

Λεπτή στρώση αφρώδους υλικού και ακοπιάτο που τοποθετείται στο μέσο του στρώματος προσφέροντας ενίσχυση και μεγαλύτερη αντοχή στο μέρος του στρώματος που καταπονείται περισσότερο από κάθε άλλο.


 

Ζώνες πλευρικής στήριξης

Ανθεκτικό αφρώδες υλικό που τοποθετείται περιμετρικά των ανεξάρτητων ελατηρίων και ενισχύει τις τέσσερεις πλευρές του στρώματος.

Υλικά